Saturday 22st of June

The program is subject to change

From 9:00 am you are welcome to register and enjoy a cup of coffee or tea.

9:30  Opening of the day

With enough participants from abroad, an alternative program will be offered in English

9:45-10:45 Lecture by Aranka Reeuwijk about the characteristics that belong to alone born twins

(in Dutch)

10:45 our Pause

11:00-12:00  Lecture Hannah Cuppen about relations and fear of commitment

(in Dutch)

12:00 our Meditation/Music

12:15  our Lunch

After lunch, there is a choice of various workshops to work from different angles with your twin loss. Some of them are accessible for non-Dutch people.

Workshops can be found here.

13:15 our Workshop round 1

14:45 our Pause